• Κοινωνία

    Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Καλλιάνος – Το βίντεο των 15 λεπτών και το μήνυμα στον διαρρήκτη

    • NewsRoom
    Γιάννης Καλλιάνος

    Γιάννης Καλλιάνος


    Ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης (19/10) έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

    Ο κ. Καλλιάνος με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη ότι «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του».

    Όπως περιγράφει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη ο Γιάννης Καλλιάνος, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι.

    «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε -έτρεμε και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πως έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από που πήγα με το αυτοκίνητο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

    «Για όλα αυτά που πέρασε η γυναίκα μου και το παιδί μου, υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό – ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

    Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο και τις φωτογραφίες:

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη – H ανάρτησή του μετά το γάμο

    Νέο καθεστώς απασχόλησης συνταξιούχων από 1η Ιανουαρίου 2024 – Καταργείται το πέναλτι 30%

    Μπρα ντε φερ για το νέο τιμολόγιο ρεύματος: Τέλη του μήνα οι ανακοινώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ