ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, ένας από τους τραυματίες που παρελήφθησε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, είναι οδηγός λεωφορείου ο οποίος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός υπέστη ελαφριά διάσειση με αποτέλεσμα να μη θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Στο σημείο μεταβαίνει και δεύτερο ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει και δεύτερο τραυματία, ο οποίος θα μεταφερθεί επίσης στο Παπαγεωργίου.

Σε λίγο περισσότερα…
Διαβάστε επίσης
Συναγερμός στην Ορεστιάδα: Εντοπίστηκε οπλοβομβίδα σε πολυκατοικία – Εκκενώνονται διαμερίσματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Θα σταματήσουν 100% τον εμπλουτισμό ουρανίου oι Ιρανοί – Μου είπαν ότι θα πάρουμε τη σκόνη
- ΗΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει κοστίσει στις ΗΠΑ 29 δισ. δολάρια
- Ελεύθεροι οι 39 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο ΑΠΘ – Άμεση εφαρμογή του νόμου ζητά ο Πρύτανης
- Ηλιούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη που έπεσε από ταράτσα, μεταφέρεται στο ΚΑΤ – Το ιατρικό ανακοινωθέν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.