Σε εξέλιξη είναι έρευνες στον Θερμαϊκό Κόλπο για τον εντοπισμό 62χρονου αλιέα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, όταν πήγε με τη λέμβο του για ψάρεμα, σε θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.
Καθώς δεν έδωσε σημάδια ζωής, δηλώθηκε σήμερα το πρωί η εξαφάνισή του και έκτοτε διεξάγονται έρευνες, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κι ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ από ξηράς πραγματοποιεί έρευνες όχημα του Λιμενικού.
Διαβάστε επίσης
Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο
Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Παράταση μέτρων για Ηράκλειο και Μεσσηνία
Υπόθεση Σεμέδο – Αφέθηκε ελεύθερος και ο δεύτερος κατηγορούμενος με εγγύηση 5.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Η άνοδος χάνει δυναμική της μετά τη δήλωση Τραμπ ότι το Ιράν θέλει συμφωνία
- Ιράν–ΗΠΑ: Παράθυρο διαλόγου με σκληρές κόκκινες γραμμές και σκιά κυρώσεων
- Ζαχαράκη: Παρουσίασε τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία των ΑΕΙ στη Σύνοδο Πρυτάνεων
- Τουρκία για NAVTEX: Επιθυμούμε τη διατήρηση της ηρεμίας στο Αιγαίο – Στο προσκήνιο η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.