• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο τράπερ Ricta μετά τη λήξη του αυτοφώρου

    • NewsRoom
    Ο τράπερ «Ricta»

    Ο τράπερ «Ricta»


    Στο Τμήμα Ασφαλείας της οδού Δωδεκανήσου στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο τράπερ «Ricta», συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση που κατηγορείται και συγκεκριμένα για τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου που φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι, μαζί με άλλο ένα άτομο τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, μετά την επίθεση σε βάρος του, καθώς άπαντες αποχώρησαν από το σημείο. Μάλιστα, αναμένεται να παρουσιάσει μάρτυρες οι οποίοι να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

    Το χρονικό του ξυλοδαρμού

    Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 23χρονος φοιτητής, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ Ricta και ένα ακόμα άτομο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Το περιστατικό έγινε στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα.

    Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

    Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

    Την προανάκριση για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον τράπερ Ricta που χτύπησε τον 23χρονο

    ΕΛΑΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τα όρια των νομών Πιερίας -Θεσσαλονίκης έως Αθήνα

    Επελαύνει η κακοκαιρία «AVGI»: Κλειστά σχολεία στην Αττική, σύσταση για τηλεργασία – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Εθνικές Οδούς



    ΣΧΟΛΙΑ