ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό θανάτου 5χρονου κοριτσιού σε ιδιωτική κλινική της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νήπιο διακομίστηκε χτες σε ιδιωτική κλινική με σηπτικό σοκ και μετά από λίγες ώρες απεβίωσε χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα σε ποιο μικρόβιο οφειλόταν το σηπτικό σοκ.
Παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνονται από τον ΕΟΔΥ, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το κοριτσάκι πέθανε από στρεπτόκοκκο.
Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ερευνήσει την κατάσταση και αν προκύψει ανάγκη, ακολουθώντας το πρωτόκολλο θα ζητήσει να χορηγηθεί χημειοπροφύλαξη σε όσους ήρθαν σε επαφή με τo νήπιο.
Διαβάστε επίσης:
Yπουργείο Παιδείας: Aνακοινώθηκαν αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό
Επτά αεροπορικές εταιρείες στο «στόχαστρο» καταναλωτών για χρέωση χειραποσκευών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον «αστερισμό» των αξιολογήσεων η ελληνική οικονομία το 2026 – Ποδαρικό της DBRS με επαναβεβαίωση της επενδυτικής βαθμίδας ΒΒΒ
- Προτάσεις με φαβορί και Over
- Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο που σχεδιάζουμε αποτελεί μια έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
- Νέα πρόταση 20 δισ. δολαρίων του Τραμπ για την ασφάλιση των πλοίων στον Περσικό Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.