ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πριν από λίγο ένας άνδρας έξω από τις πύλες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό έναν 35χρονο εξώ από τον χώρο του πανεπιστημίου. Ο δράστης κατάφερε επιπόλαια τραύματα στο θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προηγήθηκε κανένα επεισόδιο ή διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος. Το θύμα, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, εξήγησε πως ο δράστης ήταν σε πανικό χωρίς όμως να γνωρίζει τον λόγο.
Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν αυτήν την ώρα έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Διαβάστε επίσης
Ελεύθερος ο τερματοφύλακας που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέα ρεκόρ για S&P 500, Nasdaq και Russell 2000 καθώς το πετρέλαιο υποχώρησε ξανά
- Πετρέλαιο: Στα 108 δολάρια το βαρέλι υποχώρησε το Brent
- Αυτοκτόνησε γιος Νορβηγών διπλωματών που είχε λάβει 5 εκατ. δολ. κληρονομιά από τον Έπσταϊν
- «Ο πόλεμος με το Ιράν έχει τελειώσει» – Ο Τραμπ επικαλείται την εκεχειρία για να παρακάμψει την έγκριση του Κογκρέσου για συνέχιση των επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.