ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 16χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από μία 13χρονη, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ο 16χρονος απολογήθηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που κατήγγειλε εις βάρος του η 13χρονη.
«Όλα είναι ψέματα» φέρεται να είπε ο ανήλικος και διά του συνηγόρου του παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υπεβλήθη η καταγγέλλουσα και -κατά πληροφορίες- φαίνεται να είναι αρνητικά σε κακώσεις. Απολογήθηκε, δε, ότι με την καταγγέλλουσα είναι οικογενειακοί φίλοι και δεν την έβλεπε ποτέ ερωτικά.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση 20 μέτρων την ανήλικη.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Έρευνα για το ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian
Ρωσία: Αποφάσισε να αφαιρέσει τους Ταλιμπάν από τον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS: Κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις και επαναγορά μετοχών ύψους $3 δισ.
- Άλλαξε χέρια το κρουαζιερόπλοιο Exploris One σε πλειστηριασμό στην τιμή των 4,5 εκατ. ευρώ
- Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα – mononewsTV
- ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας από το δυστύχημα στην Τιμισοάρα – Σταθερή η κατάστασή του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.