ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tραγωδία καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη.
Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, καθώς διέσχιζε την δό 28η Οκτωβρίου, παρασύρθηκε από βυτιοφόρο.
Όπως αναφέριε το GR Times, σύμφωνα με μαρτυρίες, η ηλικιωμένη διέσχιζε τον δρόμο όταν το βαρύ όχημα έκανε όπισθεν και την χτύπησε.
Το βυτιοφόρο έκανε όπισθεν λόγω του ότι ο δρόμος προς την εκκλησία, όπου βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης ήταν κλειστός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορμί της άτυχης γυναίκας διαμελίστηκε.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας.
Διαβάστε επίσης:
Ξεκινούν σήμερα, μετά από δύο χρόνια, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στο Γυμνάσιο
Οικονόμου: Ξεκινά το πιλοτικό πρόγραμμα 3η e-λικία για την ψηφιακή ενδυνάμωση ατόμων άνω των 65
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Η λύση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν μπορεί να είναι στρατιωτική
- Meta: Περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας
- Κομισιόν: Νέο ταμείο 115 εκατ. ευρώ για αμυντική καινοτομία – «Επιτάχυνση» τεχνολογιών αιχμής με το εργαλείο AGILE
- Πόλεμος στο Ιράν: Αρνητική απάντηση της Τεχεράνης για τα 15 σημεία του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.