ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ευθύνη για την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε εταιρία αμερικανικών συμφερόντων, στις 8 Ιουνίου, στην Λεωφόρο Κ. Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει με ανάρτηση της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση “Αναρχική Δράση”.
Η ανάρτηση συνδέει την έκρηξη με τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Από την έκρηξη είχε προκληθεί πυρκαγιά και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί 32χρονη από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας
- ΑΔΜΗΕ: Διαψεύδει δημοσίευμα για το Great Sea Interconnector – Δεν «πάει προς Δωδεκάνησα, αντί για Κύπρο»
- Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία για τα 150 χρόνια του ναού του Αγίου Νικολάου του Πτωχοκομείου
- Γερμανία: Η πολεμική διαμάχη στη Γάζα δεν μπορεί να επιλυθεί με στρατιωτικά μέσα
