ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΣΕΕ για MERE: Σε αβεβαιότητα 170 εργαζόμενοι μετά το «λουκέτο» στα καταστήματα – Καλεί την κυβέρνηση να δράσει
Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για τη ρύθμιση των τραπεζικών οφειλών των πληγέντων στη Θεσσαλία ανακοίνωσε ότι παρέχει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ.
«Κατανοώντας τις ανάγκες που θα προκύψουν προκειμένου οι πληγέντες να αντιμετωπίσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις και να προβούν σε αναδιάρθρωση των οφειλών τους», όπως αναφέρει η Ένωση, ζητάει οι δανειολήπτες «να μην προχωρήσουν σε νέα σύμβαση χωρίς συμβουλευτική υποστήριξη από έγκυρους φορείς, με δεδομένο ότι έως σήμερα δεν υφίστανται πληροφορίες για τους όρους αποπληρωμής».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Γκάλης: Σε δημοπρασία η υπογεγραμμένη φανέλα του για τους πληγέντες της Θεσσαλίας
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις»
Κακοκαιρία Elias: Στο Μαντούδι μεταβαίνει ο Βασίλης Κικίλιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιχμηρή απάντηση Αυγερινού μετά τη διαγραφή του από το κόμμα Καρυστιανού – Την κατηγορεί για εγωμανία
- Συναγερμός στις αγορές συναλλάγματος: Ιαπωνία και ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέα παρέμβαση υπέρ του γιεν
- Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Σφράγισε τη Νέα Δημοκρατία και τη Μεταπολίτευση»
- Πέθανε ο Δημήτρης Ξανθάκης – Σίγησε μια αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.