ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταδικάζει με ανάρτησή του στο twitter την επίθεση αγνώστων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Β. Ελλάδα. Χαρακτηριστικά έγραψε:
“Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιήσει τους δράστες”.
Καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιήσει τους δράστες.
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) April 11, 2023
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ
- Βόλος: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στον Άγιο Κωνσταντίνο
- Ισραήλ: Αναλαμβάνει εξουσίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και χαλαρώνει τους κανόνες για αγορές γης από εποίκους
- Τσιτσιπάς – Σακελλαρίδης: Πήραν τη νίκη στο διπλό – Προβάδισμα της Ελλάδας με 2-1 κόντρα στο Μεξικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.