ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη καθώς η σύντροφος του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.
Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει πέντε αγόρια από τρεις διαφορετικές γυναίκες και αποκαλεί τα παιδιά «Χαρά. Ευτυχία. Ευλογία».
Για τον γάμο ανέφερε:
«Έναν γάμο έχω κάνει, με τον οποίον είμαι σε διάσταση. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να είναι μαζί αυτό και μόνο λέει πολλά. Δηλαδή ο γάμος τι, θα ολοκληρώσει τη σχέση τους; Ή θα βοηθήσει στο να ζήσουν καλύτερα; Είναι πώς αισθάνεται ο καθένας μέσα του και πόσο ειλικρινής είναι με τον άνθρωπό του».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση του Σωτ. Ράπτη με εκπρόσωπο της ATALANTA
- Υπουργείο Παιδείας: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου μαθητή από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής
- Χατζηδάκης: Παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης από 1η Οκτωβρίου – «Στήριξη στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας»
- Χαρακόπουλος: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ από το 2027 σε χωριά έως 2.000 κατοίκους – Μηδενικός φόρος για αγρότες με εισόδημα έως €20.000
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.