Κοινωνία

Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν έχω σχέση με εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά – Θα κάνω αγωγές

  • NewsRoom
αδαμαντιδης

Θέμης Αδαμαντίδης


Ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ο πελάτης του, Θέμης Αδαμαντίδης, δεν έχει καμία σχέση  με την εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ εξέδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, μιλώντας στο STAR, o ίδιος ο τραγουδιστής προειδοποίησε πως θα προχωρήσει σε αγωγές σε όσους των εμπλέκουν  με την υπόθεση των ναρκωτικών.

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα στραφεί και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομά μου. Εγώ δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά, γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, οτιδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να βγάλουν λεφτά. Αρκεί να κονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά» υποστήριξε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτή την αιτία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη φερόταν να περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, ως ένας από τους πελάτες του κυκλώματος.

Απαντώντας, ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους».ΣΧΟΛΙΑ