• Κοινωνία

    Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 60χρονος

    • NewsRoom


    Νέα προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 60χρονος καθ’ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

    Ο δικηγόρος του δράστη, Σπύρος Ανδριόπουλος, μετά τη λύση της συνεδρίασης, δήλωσε, σύμφωνα με βίντεο του Patrisnews, πως ο πελάτης του, δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον και ότι δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και ότι λυπάται πολύ.

    Παράλληλα, σχετικά με το ερώτημα για τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη δήλωσε πως, ο 60χρονος δε θυμάται ότι σκότωσε τα δύο παιδιά, ενώ παραδέχεται πως σκότωσε μόνο το ζευγάρι και ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό.

    Νωρίτερα, λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ο 60χρονος που ομολόγησε το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα.

    Αμέσως μόλις κατέβηκε από το όχημα που τον μετέφερε, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο τον γιούχαρε.

    Το χρονικό του τετραπλού φονικού

    Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών ήταν ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς Σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητάει βοήθεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδελφό του.

    Ο 32χρονος και η 37χρονη έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επιχείρησε να κρύψει τις σορούς, ενώ το 2,5 ετών παιδάκι ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωρικάκος: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ για τις υποθέσεις της Ανδραβίδας και της απαγωγής Κυπαρίσση

    Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος συλληφθείς για το τετραπλό φονικό – «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια»



    ΣΧΟΛΙΑ