ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη ΓΑΔΑ επισκέφτηκε εκτάκτως σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προκειμένου να ενημερωθεί για τις υποθέσεις της Ανδραβίδας και της αρπαγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.
Ο υπουργός μετέβη προ ολίγου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις σοβαρές υποθέσεις εγκληματικότητας, που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία και το τετραπλό φονικό της οικογένειας στην Ανδραβίδα.
Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας εξιχνιάστηκε, καθώς ο δράστης συνελήφθη χθες και ομολόγησε σήμερα την αποτρόπαια πράξη του.
Διαβάστε επίσης:
Στη ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή Κυπαρίσση
Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος συλληφθείς για το τετραπλό φονικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «Rebrain Greece» στο Λονδίνο στις 9 Μαΐου – Κεραμέως: Η Ελλάδα του 2026 προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα έχει ήδη απορροφήσει 24,6 δισ. ευρώ, 68,5% του συνολικού προϋπολογισμού
- Μητσοτάκης: Mπαίνει τέλος στα «ψιλά γράμματα» και σε παράτυπες πρακτικές στα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για αιτήσεις – Πάνω από 350.000 οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και χθες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.