• Κοινωνία

    Τέμπη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

    Τραγωδία στα Τέμπη - Πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη, έως αργά τη νύχτα.

    Ο επιθεωρητής πέρασε την πόρτα του ανακριτή αργά το απόγευμα της Πέμπτης για να απολογηθεί σχετικά με το ρόλο του στον προγραμματισμό των βαρδιών, και μετά από περίπου πέντε ώρες κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

    Η άποψή του παρουσιάστηκε μέσα από ένα πολυσέλιδο υπόμνημα και σύμφωνα με πληροφορίες επέρριψε ευθύνες στον σταθμάρχη του Παλαιοφάρσαλου, καθώς δεν τον ενημέρωσε για την καθυστέρηση του Intercity και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε και από τους 3 σταθμάρχες της Λάρισας να παραμείνουν στην θέση τους.

    Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δήλωσε πως εκείνος έβγαλε τις βάρδιες παρόλα αυτά οι βάρδιες εγκρίνονται από τον διευθυντή κίνησης. Ουσιαστικά έριξε ευθύνες στον 66χρονο διευθυντή κίνησης του ΟΣΕ που το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι.

    Διαβάστε επίσης

    Τέμπη: Εξιτήριο μετά από ένα μήνα πήρε από το «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος φοιτητής

     



    ΣΧΟΛΙΑ