• Κοινωνία

    Τέμπη: Εξιτήριο μετά από ένα μήνα πήρε από το «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος φοιτητής

    • NewsRoom
    Τραγωδία στα Τέμπη Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

    Τραγωδία στα Τέμπη Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ


    Εξιτήριο πήρε μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος πολυτραυματίας και εγκαυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

    Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο 21χρονος φοιτητής νοσηλεύτηκε αρχικά διασωληνωμένος για αρκετές ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ έφερε εγκαύματα στο 20% του σώματος του. Σήμερα πήρε εξιτήριο από την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

    Επέβαινε στο 6ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας μαζί με την κοπέλλα του και την ώρα του δυστυχήματος ήταν και οι δύο στο κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι.

    Τα πιο σοβαρά ήταν τα εγκαύματά του, λέει ο πατέρας του

    «Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του νεαρού.

     «Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα και στο νοσοκομείο μετά, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση, τουλάχιστον για μία εβδομάδα μετά, γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Τα πιο σοβαρά ήταν τα εγκαύματά του.

    Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του.

    Μιλώντας για το πώς κατάφερε ο γιος του να βγει από το βαγόνι του κυλικείου, ο ίδιος λέει πως «η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω, έψαξαν ασθενοφόρο για να φύγουν και να σωθούν. Ο Στέλιος ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν. Η κοπέλα έχει σπάσει το πόδι της».

    Διαβάστε επίσης

    Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα είναι από τους πλέον ασφαλείς προορισμούς

    Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που σχεδίαζαν χτύπημα στο εστιατόριο στου Ψυρρή



    ΣΧΟΛΙΑ