ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία έκανε γνωστό πως ταυτοποίησε τον δράστη επιθέσεων σε γυναίκες στα Εξάρχεια τις τελευταίες ημέρες.
Κατά την αστυνομία, πρόκειται για 23χρονο Σύρο, ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού το καλοκαίρι του 2022 και ήταν κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, από όπου αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο με περιοριστικούς όρους.
Ο 23χρονος φέρεται από τη 18η ως την 20ή Νοεμβρίου να επιτέθηκε και να προσπάθησε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον τριών γυναικών.
Βρίσκονταν χθες βράδυ σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη ο «Δράκος των Εξαρχείων» – Είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά
ΟΤΕ: Το παρασκήνιο για την τύχη της Telekom Romania – Οι συζητήσεις με την Clever και τα σενάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Η αγορά έχει γίνει πιο… καζίνο από ποτέ
- Spirit Airlines: Μετά τη χρεοκοπία, οι μεγάλες εταιρείες «μαζεύουν» τους επιβάτες
- Φωτιά στην Πάτρα πίσω από εγκαταστάσεις της Pirelli – Μήνυμα 112 για επικίνδυνους καπνούς (βίντεο)
- Ανάλυση Reuters: Μία «μονομερής νίκη» η μόνη διέξοδος Τραμπ από έναν μακροχρόνιο πόλεμο με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.