ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ισχυρή πλειοψηφία η Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» της Βουλής έβαλε στο αρχείο την υπόθεση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Από το σύνολο των μελών της, μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, καταψήφισε, ενώ τα υπόλοιπα μέλη ουσιαστικά θεώρησαν ότι οι εξηγήσεις που έχει παράσχει για τα περιουσιακά της στοιχεία είναι επαρκείς και νόμιμες.
Ο κ. Λάππας ζήτησε περαιτέρω διεύρυνση, διότι -όπως είπε- έλειπαν κάποια στοιχεία, όπως για παράδειγμα συμβόλαια ακινήτων, στοιχεία λογαριασμών και άλλα.
Η κ. Γκραμπόφσκι ελεγχόταν για το «πόθεν έσχες» του 2015, στο οποίο περιλαμβάνεται και η αγορά του σπιτιού στο Παρίσι.
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, η κ. Γκραμπόφσκι δεν έχει άλλες εκκρεμότητες, ενώ για να ελεγχθεί περαιτέρω θα έπρεπε να την παραπέμψει η επιτροπή, κάτι που δεν έγινε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lufthansa: Αντιμέτωπη με νέα απεργία στο πλήρωμα καμπίνας στις 10/4 – Σε κίνδυνο οι πτήσεις
- Σκέρτσος: Η Ελλάδα στην 24η θέση διεθνώς και 13η στην ΕΕ στον δείκτη δημοκρατίας
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 3,2% για τις τιμές εισαγωγών στην βιομηχανία τον Φεβρουάριο
- Παρέμβαση φορέων logistics και μεταφορών: Να ληφθούν άμεσα μέτρα κατά της εκρηκτικής αύξησης των τιμών στα καύσιμα – Επιστολή σε Πιερρακάκη, Παπασταύρου και Θεοδωρικάκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.