• Πολιτική

    ΔΕΘ: Το ζεστό φιλί του Κυριάκου στη Μαρέβα και τα … πηγαδάκια (pics)

    • NewsRoom


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ την ομιλία του στην 84η ΔΕΘ όπου παρουσίασε το πρόγραμμα της κυβέρνησης του για τους επόμενους 12 μήνες.

    Η σύζυγός του πρωθυπουργού Μαρέβα ήταν στο πλευρό του κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

    Ντυμένη απλά αλλά και σικάτα – επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με ασορτί σακάκι και μια σκούρα μπεζ παντελόνα – η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολούθησε την ομιλία του συζύγου της.

    Πέρα ωστόσο από τις στιλιστικές τις επιλογές αυτό που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις ήταν το φιλί που της έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατεβαίνοντας από το βήμα της ΔΕΘ.

    Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε από το βήμα και χαιρέτισε τον πρόεδρο της ΔΕΘ, έδωσε ένα φιλί στη σύζυγό του, ενώ όσοι βρίσκονταν στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο τον χειροκροτούσαν.

    Παρόντες ήταν επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλοι πολιτικοί.

    Μάλιστα όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, οι χειραψίες, τα πηγαδάκια και τα χαμόγελα μεταξύ των στελεχών της ΝΔ δεν έλειψαν πριν και μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

     



    ΣΧΟΛΙΑ