ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φλόγες τυλίχτηκε, στις 2 τα τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκάφος στην 4η μαρίνα Γλυφάδας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 πυροσβεστικό πλοιάριο, που κατάφεραν, μετά από αρκετή ώρα, να σβήσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές άλλα δύο σκάφη που βρίσκονταν δίπλα του.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σκάφος στη Δ’ μαρίνα Γλυφάδας. pic.twitter.com/wLzE9BGH0m
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 15, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προσχεδιασμένες οι προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Θερμοκρασία μέχρι 19 βαθμούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Πηλαδάκης: Από το βιντεοκλάμπ στην Virgin και από τα Virgin Megastores στα καζίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικός τουρισμός: Περισσότερες αφίξεις και εισπράξεις το 2025, με «αγκάθι» τις μέρες διαμονής – Γιατί φεύγουν πιο γρήγορα
- Παπαστεργίου: «Νέα εποχή στη διαστημική στρατηγική με μικροδορυφόρους, OroraTech και ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας»
- Ιράν: Ένας πόλεμος, δύο στρατοί – Πώς μάχεται ο συμβατικός στρατός της χώρας
- UniCredit: Άνοιξε και επίσημα τη δημόσια πρόταση €35 δισ. για την εξαγορά της Commerzbank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.