ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ).
Τα Σωματεία Εργαζομένων στα παραπάνω μέσα δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε, σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου, το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.
Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Πάτρας: Γιατρός Καραμανδάνειου για Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το οξυγόνο από την Τζωρτζίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Το αεροσκάφος που δώρισε το Κατάρ θα είναι έτοιμο έως την 4η Ιουλίου
- Σία Κοσιώνη: Το αντίο της στον ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια – «Καλή σας νύχτα και στο επανιδείν»
- Τραμπ: Σχεδιάζει να αποπέμψει τον επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων
- Τραμπ: Σε ισχύ τριήμερη εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.