ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother
Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη από εννέα ετών
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά από τη δολοφονία ενός 33χρονου από τον γαμπρό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δράστης, παραδόθηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς και τους είπε κλαίγοντας πως σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του γιατί του ομολόγησε η 18χρονη σήμερα κόρη του ότι την βίαζε ο θείος της από την ηλικία των εννέα ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος φρόντιζε να βιντεοσκοπεί τις αποτρόπαιες πράξεις του και να εκβίαζε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το οπτικοακουστικό υλικό, απαιτώντας να του δίνει χρήματα.
Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 50χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον 33χρονος Αλβανό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.
Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Διαβάστε επίσης
Σήμερα στο Τατόι το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Ποιοι θα παρευρεθούν
Ναυάγιο με νεκρούς και αγνοούμενους ανοιχτά της Λέσβου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζον Πόλσον: Δωρεά 250 εκατ. δολαρίων στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ – Στρέφει τη φιλανθρωπική του δράση στο Ισραήλ
- Μακρόν για τα επεισόδια στη Γαλλία: «Δεν υπάρχει χώρος για βία στη Δημοκρατία μας»
- Γαλλία: Περίπου 800.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στις πορείες στη χώρα το Σάββατο, λένε οι διοργανωτές
- Ιταλία: Νέες κινητοποιήσεις για την ακρίβεια σε Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο και Μπολόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.