• Κοινωνία

    Σοκ στον Βόλο: Σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

    • NewsRoom
    ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας


    Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη από εννέα ετών

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά από τη δολοφονία ενός 33χρονου από τον γαμπρό του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δράστης, παραδόθηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς και τους είπε κλαίγοντας πως σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του γιατί του ομολόγησε η 18χρονη σήμερα κόρη του ότι την βίαζε ο θείος της από την ηλικία των εννέα ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος φρόντιζε να βιντεοσκοπεί τις αποτρόπαιες πράξεις του και να εκβίαζε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το οπτικοακουστικό υλικό, απαιτώντας να του δίνει χρήματα.

    Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 50χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

    Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον 33χρονος Αλβανό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

    Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

    Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

    Διαβάστε επίσης

    Ναυάγιο με νεκρούς και αγνοούμενους ανοιχτά της Λέσβου



    ΣΧΟΛΙΑ