• Κοινωνία

    Σοκ στην Πάτρα: 28χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα σε νοσοκομείο (upd)

    • NewsRoom


    Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Νοσοκομείο Ρίου στην Πάτρα, όταν ένας 28χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια όλων. Ο άνδρας νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

    Ο 28χρονος είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε τραυματισμένος από αστυνομικούς το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην περιοχή της Ξερόλακκας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να οδηγηθεί στη Ψυχιατρική Κλινική για ιατρική γνωμάτευση.

    Σύμφωνα με το tempo24.news, σε κατάσταση αμόκ ο 28χρονος άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

    Εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όμως δεν τα κατάφερε.

    Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις Αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

    Τα ίχνη του χάθηκαν στις 28 Απριλίου και στις 29 του μήνα, οι συγγενείς του δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του.

    Την ώρα που παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός πώς ο 28χρονος κατάφερε και αφαίρεσε από τη θήκη το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού, ερωτηματικά γεννώνται αναφορικά με τους κανονισμούς ασφαλείας που τηρούνται κατά την μεταφορά ψυχικά ασθενών ατόμων από ενστόλους.

    Ο άνδρας φέρεται να ήταν γιος εργαζόμενου στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Για πλημμέλημα διώκονται οι 7 συλληφθέντες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίθριος ο καιρός σήμερα – Τι προβλέπεται για την Πρωτομαγιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμφανίστηκε ο αρχηγός του ISIS



    ΣΧΟΛΙΑ