ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αφού πριν λίγο κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.
Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκια από άνδρες της Λιμενικής Αρχής από τη στεριά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές ασφαλείας εικάζουν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.
Πηγή: lesvosnews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας – Σε εξέλιξη φωτιά στη Ρόδο
- Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ
- Allianz Commercial: Γερνάει ο παγκόσμιος εμπορικός στόλος – Μείωση 37% στις απώλειες πλοίων, μέση ηλικία τα 23 έτη
- Ηράκλειο: Τραγική κατάληξη για τη γυναίκα που αυτοπυροβολήθηκε – Υπέκυψε στα τραύματά της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.