ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρεμάστηκε από δέντρο ο 20χρονος ανιψιός της Πηγής Δεβετζή
Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πηγή Δεβετζή και την οικογένειά της, η απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για τον νεαρό Φίλιππο, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από μία εβδομάδα στην Κεφαλλονιά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.
Ο 20χρονος ήταν το τρίτο παιδί της ξαδέλφης της και η αυτοκτονία του έχει συγκλονίσει όλο το νησί.
Όπως γράφει μάλιστα το ekefalonia, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.
Η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, από όπου κατάγεται.
Όπως είναι φυσικό, η Πηγή Δεβετζή, είναι ψυχολογικό ράκος τις τελευταίες μέρες.
Ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατος του 20χρονου φέρνει στον νου της μνήμες από τον χαμό μιας καλής φίλης της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς και από την απώλεια του αγαπημένου πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2012.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.