Σεισμός 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή (12/8) στην Κρήτη, κοντά στο Αρκαλοχώρι. Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 5χλμ Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωριού, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 5 χλμ.
Σημειώνεται, ότι το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αρχικά έκανε λόγο για 3.4 Ρίχτερ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: 90 προτεραιότητες έως τις κάλπες, σταθερό 3% στον εξωδικαστικό και παράταση των μειωμένων τιμών σε 1.000 προϊόντα
- Πολωνία: Έξι νεκροί από την επίθεση στην πλατεία, τρεις σοροί στο σπίτι του δράστη
- Φέσσας – Μάνος – Στασινόπουλος: Γιατί οι εταιρείες πληροφορικής αγάπησαν ξανά το Χρηματιστήριο
- Δένδιας: Τρία KC-390 και Διοίκηση Διαστήματος για την Πολεμική Αεροπορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.