ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καρέ καρέ έχει καταγραφεί η συγκλονιστική προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό ενός μικρού αγοριού σε ένα από τα κτήρια που κατέρρευσαν μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης.
Το παιδί είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας, πιθανόν η γιαγιά του.
Τα συγκλονιστικά video δείχνουν πολίτες να προσπαθούν να βγάλουν το παιδί από τα συντρίμμια με τα χέρια τους, την ώρα που σκαπτικό μηχάνημα επιχειρεί να απομακρύνει τα ερείπια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.