ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 8:20 μ.μ. απόψε, στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε επτά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μαραθιά Φωκίδας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 15 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 21 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Πάτρα.
Διαβάστε επίσης
Κορινθία: Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι 1ου ορόφου
Βαρβάκειος: Νεκρή γυναίκα απέναντι από την Αγορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Απώλειες μετά τις νέες δηλώσεις Γουόρς και τα στοιχεία από την αγορά εργασίας – Άλμα 8,8% για τη Meta
- Χρυσός: Άλμα μετά τις δηλώσεις Γουόρς για τα επιτόκια – Υποχώρησαν δολάριο και αποδόσεις
- ΗΠΑ: Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου Seahawk στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται μέλος του πληρώματος
- Πετρέλαιο: Νέα πτώση στις τιμές καθώς επιστρέφουν οι ροές από τα Στενά του Ορμούζ – Στα 71 δολάρια το βαρέλι Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.