ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σιδηρόδρομοι Ελλάδος: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού Καλαβρύτων – Ξεκινούν γεωλογικοί έλεγχοι στην περιοχή
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή των Καλαβρύτων λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, η οποία έγινε αισθητή και σε άλλα σημεία της Αχαΐας.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 5 χιλιόμετρα δυτικά – νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων, ενώ το εστιακό βάθος, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, εντοπίστηκε στα 10,8 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης:
Βούλα: Αυτοκτόνησε Ελληνοσύρος εφοπλιστής στο σπίτι του – Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα (upd)
Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα του ο Μιχάλης Χουρδάκης
Επεισόδια στην Αθήνα: Ποινική δίωξη σε βάρος των 14 συλληφθέντων σε πλατεία Βικτωρίας & Μοναστηράκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.