• Κοινωνία

    Τα «γυρίζει» ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες – «Ζητώ συγγνώμη»

    • NewsRoom


    Μετανιωμένος δηλώνει ο νεαρός Ρομά μετά τις δημόσιες απειλές του να σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς οργισμένος από τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία.

    Με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι τονίζοντας πως όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό δεν ξέρεις τι λες.

    «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

    Όπως υποστηρίζει το πρώτο του βίντεο ανέβηκε από αστυνομικούς: «Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί. Η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» κάνοντας λόγο για τρεις φόνους και υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί βγαίνουν από τη Σχολή χωρίς καμία εκπαίδευση».

    Τι έλεγε στο πρώτο βίντεο ο Ρομά

    Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε διατάξει έρευνα για τον εντοπισμό του Ρομά ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης (TikTok) με το οποίο εκτοξεύει απειλές εναντίον αστυνομικών αλλά και απλών πολιτών.

    «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γαμ. ο κράτος ο Ελληνικός, γαμ. η Ελληνική. Γαμ. όλοι. Πουτ. Δολοφόνοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΛΑΣ: Έρευνα για Ρομά που απειλεί ότι «θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες» (Bίντεο)



    ΣΧΟΛΙΑ