ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το απόγευμα στο Κορωπί, 15χρονος που εξύβρισε 14χρονο κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος.
Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας που χειρίζεται η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 15χρονος κατηγορείται ότι από κοινού με ένα 16χρονο, τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, εκτός των χρονικών ορίων ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία, o 15χρονος, το πρωί της ημέρας που συνελήφθη, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, άλλον ανήλικο παθόντα που περίμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα στο Μέγαρο Μαξίμου
Attica Bank: Στα 11,5 εκατ. ευρώ τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη στο εννεάμηνο
ΠΟΥ: Εξετάζεται το ενδεχόμενο εκκένωσης του νοσοκομείου Αλ Σίφα στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
- Ιράν: Σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης προσέγγισαν αμερικανικό τάνκερ στο στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.