ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε «συγγνώμη» αναγκάστηκε να προχωρήσει η ΕΡΤ σχετικά με τις πληροφορίες που είχε δώσει το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τις οποίες ο άτυχος 45χρονος κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Φερών, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος από τη φωτιά που ξεκίνησε στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, ήταν ο άνδρας που είχε καταγραφεί σε βίντεο του σταθμού νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Μιλώντας στην ertnews το απόγευμα της Πέμπτης, η ανταποκρίτρια της Δημόσιας Τηλεόρασης στη Μαγνησία Φρόσω Παύλου ανέφερε πως τελικά διασταυρώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας που είχε καταγραφεί σε ρεπορτάζ της να επιχειρεί να απομακρύνει πρόβατα από το ποιμνιοστάσιό του, δεν ήταν ο άτυχος 45χρονος.
Το βράδυ της Τετάρτης η ΕΡΤ είχε υποστηρίξει πως επρόκειτο για τον ίδιο άνδρα, κάτι που είχε αναπαραχθεί και από τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης.
Διαβάστε επίσης:
«Εμφύλιος» στους «Σπαρτιάτες»: 9 βουλευτές κατά του προέδρου Στίγκα – Τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη
Πυρκαγιά στη Ρόδο: Άρση κινδύνου σε 9 χωριά
Φάμελλος: Η ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ αποδεικνύει περίτρανα την ανεπάρκεια της κυβέρνησης στις ανάγκες του ΕΣΥ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.