• Κοινωνία

    Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο Ελ. Βενιζέλος με €30.000 – Ερχόμενος από Ντουμπάι

    • NewsRoom
    ποιος


    Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής, ψυχαγωγικής εκπομπής με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε ένα από τα 6 μεγαλύτερα αδειοδοτημένα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

    Ο παρουσιαστής  συνελήφθη στο αεροδρόμιο, από τελωνειακούς της ΑΑΔΕ, ερχόμενος από το Ντουμπάι, λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, έχοντας στην κατοχή του 30.000 ευρώ.

    Όπως προβλέπει η νομοθεσία, του κατασχέθηκαν 7.500 ευρώ, δηλαδή το 25%, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Τι επόμενες ημέρες ο παρουσιαστής θα πρέπει να αποδείξει πού βρήκε τα χρήματα, με τους τελωνειακούς της ΑΑΔΕ να εκτιμούν ότι είναι προϊόν παράνομης συνδιαλλαγής.

    Να σημειωθεί πως κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την ΕΕ (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) και μεταφέρει ρευστά διαθέσιμα αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.000 δηλώνει το ποσό αυτό στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών μέσω των οποίων εισέρχεται ή εξέρχεται στην Ε.Ε.

    Τονίζεται ότι ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται όχι απλά σαν ένας παρουσιαστής, αλλά και μιντιάρχης, έχοντας πλέον δικό του περιοδικό αλλά και εταιρεία παραγωγών.

    Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων η εκπομπή του στο τηλεοπτικό κανάλι που τον φιλοξενεί  «συζητήθηκε» εκτενώς εξαιτίας των καλεσμένων του.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Κοκλώνης: Εντυπωσιακά πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του στα νότια προάστια

    Δικηγόρος Νίκου Κοκλώνη: «Δεν έχουμε καμία σχέση με… πυραμίδες»

    Πέτρος Κωστόπουλος: Ήταν 3.000 Έλληνες για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ