• Κοινωνία

    Συνελήφθη ο δράστης που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη

    • NewsRoom

    Αστυνομικοί προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένο συνάδελφο τους κατά την διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατοίκων και συλλογικοτήτων κατά της αστυνομικής βίας, στην Νέα Σμύρνη, Τρίτη 09 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Συνελήφθη ο δράστης που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», στα επεισόδια χθες στη Νέα Σμύρνη.

    Ο «Ινδιάνος», όπως τον αποκαλούν οι αστυνομικές αρχές, συνελήφθη για υποκίνηση της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας 22χρονος, που κατηγορείται ότι ήταν ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν άγρια τον νεαρό αστυνομικό, χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προέρχεται από ομάδα χούλιγκανς, ενώ από τον ίδιο χώρο εκτιμάται ότι προέρχονται οι περισσότεροι από τους δράστες.

    Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Στο πρόσωπο, δηλαδή, που έριξε από το μηχανάκι του τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, τον κλώτσησε και υποκίνησε και τους άλλους οπαδούς να τον χτυπήσουν.



    ΣΧΟΛΙΑ