ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 23χρονος συνελήφθη σήμερα για τη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τσαμέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κλιμακίου Δυτικής Ελλάδος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια.
Σύλληψη ατόμου για εμπρησμό στην Αχαΐα https://t.co/mb83WNvSvz
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 11, 2019
Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών με αγροτικό ελκυστήρα. Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Τέλος, όσον αφορά την φωτιά, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: «Έχουμε όλα τα εργαλεία για προσιτή στέγη» – Στο 100% η απορρόφηση του Ταμείου Ανάκαμψης και το πλάνο της «Ατζέντας 2030»
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 41 αγνοούμενοι από φωτιά σε φέρι στα ανοιχτά της χώρας
- Μητσοτάκης: Γιατί είναι καθοριστική η συμβολή του PPF (Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο) σε έργα στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, στον αέρα ο διαγωνισμός για την ΔΕΘ
- Φωτιά στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής – Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.