• Κοινωνία

    Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό οδηγού που χτύπησε μαθητή και τον εγκατέλειψε

    εκαβ


    Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο οδηγό φορτηγού που παρέσυρε παιδί, που περπατούσε στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή της Χαλκίδας και διέφυγε, εγκαταλείποντάς το αβοήθητο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα κινείτο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα όταν, για άγνωστους ακόμη λόγους, παρέκκλινε της κανονικής πορείας του και παρέσυρε ένα 13χρονο μαθητή, που περπατούσε ανυποψίαστος στην άκρη του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.

    Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χαλκίδας από τον πατέρα του, που το βρήκε χτυπημένο στοn δρόμο. Καθώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα, εξήλθε του νοσοκομείου, έχοντας λάβει τις πρώτες βοήθειες και βρίσκεται στο σπίτι του.

    Το τροχαίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας και οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δεν έχουν φέρει αποτελέσματα ακόμη.

    Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας αναζητούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, που να μπορούν να περιγράψουν το φορτηγό που προκάλεσε το ατύχημα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να βρουν πλάνα από τον τόπο του ατυχήματος, από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής. Στο μεταξύ, έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. σε βάρος αγνώστου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαλκίδα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 13χρονο μαθητή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίος: Στρατιωτικός τραυματίστηκε σε τροχαίο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό τροχαίο: Η στιγμή που εκτοξεύεται στον αέρα από την σύγκρουση



    ΣΧΟΛΙΑ