ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τεράστιες είναι οι καταστροφές που άφησε πίσω της η επέλαση του κυκλώνα «Ζορμπά» στην Εύβοια. Δεκάδες σπίτια σε Χαλκίδα, Μαντούδι και Προκόπι πλημμύρισαν, καθώς το ποτάμι πέρασε μέσα από τους δρόμους και τα σπίτια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, υπάρχει μία εγκλωβισμένη μητέρα με δύο παιδιά στην Παραλία Βλαχιάς.
Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο πυροσβεστών από τα Ψαχνά.
Ο ποταμός Κηρέας δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Η κυκλοφορία διακόπηκε σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ στο Μαντούδι οι άνθρωποι ανέβηκαν στις ταράτσες τους για να σωθούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου – Ελεύθερη η κίνηση προς Πάτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.