ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες αποκαλύψεις: Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όταν ένας 40χρονος επιχείρησε να μπει στα γραφεία με όπλο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας, λίγο πριν από τις 13:30, εμφανίστηκε στην πύλη της Διεύθυνσης, στη συμβολή της οδού Αντιγόνης με τη λεωφόρο Αθηνών και είπε ότι είχε ένα ραντεβού στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
Μόλις πέρασε, όμως, από τον ανιχνευτή όπλων διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια διαπίστωσαν, μετά από έλεγχο που διενήργησαν, ότι είχε άδεια οπλοφορίας.
Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ στην Ηλεία: Νεκρός επιχειρηματίας στο σπίτι του
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι πολύπλευρες επενδύσεις του Πέτρου Παναγιωτίδη τον καθιστούν πλέον «μεγάλο πρωταγωνιστή» της ναυτιλίας
- Γιώργος Φλωρίδης στο mononews: Οι Ποινικοί Κώδικες του Τσίπρα έβγαλαν αθώα όλη τη μεγάλη παραβατικότητα της χώρας
- Lamda: Τι έρχεται στα malls του Ελληνικού – Τα ενοίκια-φωτιά και τα μεγάλα ονόματα των μισθωτών
- Τράπεζα Πειραιώς: Τέσσερις οίκοι βλέπουν ισχυρό 2027 – Τιμές στόχοι έως 12,50 ευρώ και υψηλότερα μερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.