ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας – εξπρές, που πλήττει σήμερα την χώρα, με το όνομα «Ετεοκλής».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απειλητική άνοδος της στάθμης του νερού στον Πείρο ποταμό στην Αχαΐα, που έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή, για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παρέμβουν.
Oπως αναφέρει το patrastimes.gr σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στην Αχαΐα, καθώς το ύψος της στάθμης του νερού στον ποταμό Πείρο έχει ανέβει επικίνδυνα, αγγίζοντας τα όρια ασφάλειας, ενώ η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, μάλιστα, ο ποταμός μεταφέρει λάσπη, αλλά και μπάζα.
Ορατός διαφαίνεται ο κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού, στο Δήμο της Δυτικής Αχαΐας, στο ύψος της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου. Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα, ενώ συνεχής είναι η επικοινωνία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας –Πυροσβεστικής και Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το ΒΒΒ της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές
- Coca-Cola HBC: Eurobank και Citi αποτιμούν τον ρωσικό κίνδυνο – Τα σενάρια για τη μετοχή
- Χρηματιστήριο: Το σενάριο των 2.450 μονάδες και γιατί τα blue chips βρίσκονται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα μέχρι 11 Νοεμβρίου
- Relevent: Η εταιρεία του billionaire Στίβεν Ρος, τα δικαιώματα του Champions League και το ελληνικό deal των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.