• Κοινωνία

    Συναγερμός για την Πάτρα εν όψει Αγίου Ανδρέα: Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Πελετίδη – Φαρμάκη για τήρηση των μέτρων

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά του κορονοϊού στην Πάτρα, με αφορμή την εορτή του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα, την Δευτέρα, εκφράζει η κυβέρνηση.

    Για τον λόγο αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Πατρέων, Κωνσταντίνο Πελετίδη, και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της γιορτής.

    Επισήμανε μάλιστα ιδιαίτερα το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό.

    Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε σε περιοχές που αποτελούν πηγή ανησυχίας συμπεριλαμβάνοντας και την πόλη της Πάτρας, για την οποία είπε:

    «Ιδίως για την πόλη της Πάτρας, ενόψει του Αγίου Ανδρέα, αυτής της μεγάλης γιορτής για την πόλη, εφιστούμε την προσοχή σε όλους, ώστε να τηρούν τα μέτρα, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους, όχι με ανταλλαγή επισκέψεων που ούτως ή άλλως απαγορεύονται. Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή λόγος υπερμετάδοσης».

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτσας: Παρατείνεται το lockdown μέχρι την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου – Ποιες περιοχές είναι πηγή ανησυχίας

    Όλα τα σενάρια για το άνοιγμα σχολείων και αγοράς μετά την παράταση του lockdown

    Όσα αποκάλυψε ο πρωθυπουργός στους 12χρονους μαθητές – Τι είπε για τον εμβολιασμό των παιδιών και την επιστροφή στο σχολείο



    ΣΧΟΛΙΑ