ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα Πέμπτη 11/7 τα ξημερώματα στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Γαύδου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος τα 32,2 χλμ., και επίκεντρο 33 χλμ. βόρεια – βορειοανατολικά της Γαύδου.
Σημειώνεται πως αρχικά η αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού EMS έκανε λόγο για σεισμό 4,3 Ρίχτερ.
Ενημερωθείτε εδώ για όλους τους σεισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
- Ξανά με τη Λέβερκουζεν ο Ολυμπιακός, για μια θέση στους «16» του Champions League!
- Βιολάντα: Εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες – Τι εξετάζει η ΔΑΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.