ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα ανατολικά της Κρήτης.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο σεισμός που κατεγράφη ήταν έντασης 3,9 Ρίχτερ και σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο σε θαλάσσια περιοχή, ανατολικά της Κρήτης και 56 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κάσου. Επιπλέον, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος στα 32,2 χιλιόμετρα, ωστόσο έγινε αισθητός από τους κατοίκους της περιοχής.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή προβλήματα. Σημειώνεται ότι, νωρίτερα τη νύχτα, σημειώθηκε σεισμός και στη Ζάκυνθο, μεγέθους 3,3 Ρίχτερ, όπου και εκεί ωστόσο δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.