ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 3,7 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε το πρωί της Παρασκευής, την Ζάκυνθο.
Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στις 08.43 και έγινε αισθητός στη Ζάκυνθο. Είχαν προηγηθεί 4 μικρότερης έντασης σεισμοί, στην ίδια περιοχή.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ιστιτούτο είχε μέγεθος 3,7 Ρίχτερ και επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή, 24 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού.
Ο σεισμός δεν προκάλεσε ζημιές και τραυματισμούς. Το εστιακό του βάθος ήταν στα 15 χιλιόμετρα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ίδια περιοχή είχε δώσει άλλους 4 σεισμούς, λίγο πάνω από τα δύο Ρίχτερ.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη της δραστηριότητας με προσοχή και εμφανίζονται καθησυχαστικοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζοζέφ Αούν: Πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας του Λιβάνου η συμφωνία με το Ισραήλ
- Wall Street: Με νέες οριακές απώλειες για Dow Jones και S&P 500 ολοκληρώθηκε η εβδομάδα
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μάχη για την επιβίωση
- ΗΠΑ: Σε κακοδικία οδηγήθηκε η δίκη 30χρονου που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις φονικές πυρκαγιές του 2025 στο Λος Άντζελες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.