ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στα παράλια της Τουρκίας. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο σεισμός έγινε αισθητός στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αλλά και στη Θράκη, ενώ ιδιαίτερα αισθητός έγινε στη Λέσβο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 21,6 χιλιόμετρα.
Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, δίνει το μέγεθος του σεισμού ακόμα μεγαλύτερο, στα 5,5 ρίχτερ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Καλλιάνος: «Θα περάσουμε δύσκολα, έρχεται «ιστορικός χιονιάς» το Σάββατο!»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγκυρα: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – 5 τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποδομές και ακίνητα: Πώς διαμορφώνονται οι πόλεις του αύριο
- Νίκη Κεραμέως: Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στους διακινητές μεταναστών
- Έβρος: Τραγωδία με δύο νεκρούς μετανάστες – Προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι και τους βρήκαν παγωμένους

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.