ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή των Νησιών Κερμαντέκ στη Νέα Ζηλανδία.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 152 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).
Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) είχε προηγουμένως εκτιμήσει το μέγεθος του σεισμού σε 6,6 βαθμούς και το εστιακό βάθος σε 183 χιλιόμετρα.
Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό σύστημα προειδοποίησης.
Διαβάστε επίσης
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.