ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 7 χλμ. ΝΝΔ των Μοιρών Ηρακλείου. Το εστιακό βάθος είναι 8,9 χιλιόμετρα.
Υπενθυμίζεται πως στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί δόνηση 4,2 Ρϊχτερ το βράδυ της Τετάρτης.
Αναστάτωση των κατοίκων
Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή της Μεσαράς, όπου σημειώθηκε σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ. Κάτοικοι περιοχών όπως οι Μοίρες, το Τυμπάκι, αλλά και χωριά στα σύνορα με το νότιο Ρέθυμνο, βγήκαν από τα σπίτια τους, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα να έχει αναφερθεί οποιαδήποτε ζημιά ή οποιοδήποτε πρόβλημα.
Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Κρήτης, Γιώργο Τσικαλά, οχήματα με πυροσβέστες, βρίσκονται ήδη επί ποδός και κάνουν ελέγχους, προκειμένου να εντοπίσουν πιθανά προβλήματα.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Μπογονικολός: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που συνελήφθη για κατασκοπεία από το FBI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαστεργίου: Συνάντηση με ΠΟΣΕΗ και ΒΕΑ για Ψηφιακή Ταυτότητα Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη στο gov.gr
- Lufthansa: Ακυρώθηκαν σχεδόν όλες οι πτήσεις από Γερμανία – Πιλότοι και πληρώματα καμπίνας απεργούν
- Ελληνική οικονομία: Σε εξαγωγές και τουρισμό το συγκριτικό πλεονέκτημα – Μελέτη ΙΝΣΕΤΕ
- Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέλεξε την έφηβη κόρη του ως τον επόμενο ηγέτη της Βόρειας Κορέας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.