ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για θανατηφόρες σωματικές βλάβες στον Ζακ Κωστόπουλο θα δικαστούν 6 εμπλεκόμενοι. Με βούλευμα το δικαστικό συμβούλιο παρέμπεμψε στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου της Αθήνας τον κοσμηματοπώλη, το μεσίτη και 4 αστυνομικούς για τα βαριά χτυπήματα που, κατά το κατηγορητήριο, οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο νέο, το Σεπτέμβριο του 2018.
Οι 6 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση κι έκριναν ότι ορθά ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, ο μεσίτης και οι 4 αστυνομικοί δεν θα δικαστούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.
Οι γονείς του 33χρονου έχουν ζητήσει με επιστολή τους να προσδιοριστεί η ημερομηνία της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης καθυστερεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.