ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με διαφορά ενός λεπτού σημειώθηκαν δύο σεισμοί σε δύο νησιά της Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης.
Ο πρώτος σεισμός καταγράφηκε στις 16:39 στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σκύρου και ήταν μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του νησιού, με εστιακό βάθος 106 χιλιόμετρα.
Ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε στις 16:40, με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Ρεθύμνου και μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 33 χιλιόμετρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεύτερη ναύλωση του δεξαμενόπλοιου AMETHYST με ημερήσιο έσοδο 175.000 δολαρίων
- Χρυσός: Ανάκαμψη πάνω από τα 3.900 δολάρια μετά τη βουτιά σε χαμηλό έτους
- Σωσίβιο από τη ΔΕΗ: Το φθηνότερο πράσινο …είναι το νέο μπλε στα 13 λεπτά- Στα 312 ευρώ σήμερα η χονδρεμπορική
- Μίλαν και Ίντερ: Συμφωνία 650 εκατ. ευρώ με την Generali για νέο γήπεδο αξίας 2,3 δισ. ευρώ που αλλάζει το Μιλάνο


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.