• Κοινωνία

    Σαντορίνη: Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του ξενοδόχου – Ποια τα κίνητρά του

    • NewsRoom


    Ένας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά στο νησί της Σαντορίνης φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία, Νίκου Χάλαρη.

    Το άγριο έγκλημα, που συγκλόνισε από την περασμένη Παρασκευή το νησί, εξιχνίασε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 20χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής.

    Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα ο 20χρονος είχε κάνει κάποιες εργασίες και στο ξενοδοχείο του άτυχου άνδρα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό, με τον 20χρονο να υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε κάποια χρήματα, 200 ευρώ, τα οποία δεν του έδωσε και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

    Πάνω σε διαπληκτισμό, τον έδειρε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τυχόν δικά του ίχνη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ξενοδόχος βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί, νεκρός στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία της Σαντορίνης. Η σορός του ήταν απανθρακωμένη, ενώ είχε ξεσπάσει φωτιά στον χώρο της ρεσεψιόν. Το γεγονός ότι η φωτιά ήταν περιορισμένη αλλά και κάποιες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν οδήγησαν τις Αρχές στη διαπίστωση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για δυστύχημα και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες, που κατέληξαν σήμερα με τη σύλληψη του 20χρονου για το άγριο έγκλημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έγκλημα στη Μάνη: Οι τρεις εκδοχές που έδωσε ο 44χρονος δράστης – Τον διέψευσε η κόρη του

    Θάνατος Μαραντόνα: Τι είπε ο γιατρός του που κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια

    Formula 1: Θετικός στον κορονοϊό ο Λιούις Χάμιλτον



    ΣΧΟΛΙΑ